Kalypso

Comprar roba retro online

Som passió per la roba vintage de dona

*eva *bayrak treballa per que puguis comprar roba retro online
Qui és *Kalypso?

Som la meva mare i jo.

Sóc Eva *Bayrak, 32 anys natural de Barcelona i vegetariana (l’últim és innegociable).

Aquest maleït 2020, està sent molt difícil, sobretot per als que han hagut de lamentar pèrdues personals. Jo he sentit la necessitat de fugir del present i projectar-me en un futur (pròxim espero) en el qual tornem a gaudir de la música, els amics, la família, l’aire lliure, la platja. Aprofitant el confinament i, per pur amor a l’art, em vaig posar a dibuixar els esbossos d’una col·lecció de roba retro inspirada en els anys 50.

Crec que hi ha dones insatisfetes amb l’oferta de roba existent a Espanya.

La meva mare em va ajudar amb el pla d’empresa.

Vam veure que les reproduccions de roba *vintage de dona podien cobrir una necessitat en el mercat nacional.

Vam decidir obrir botiga online per a evitar la feroç competència del ràpid moda i els costos fixos. Ella m’anima quan la costa es fa molt dura, com quan van tancar els tallers pel confinament. S’ocupa de la web i dels temes legals. Sense ella, aquest somni no s’hauria materialitzat. Pots conèixer-la en *Linkedin Carmen *Espinola *Rodriguez

Si es fa avui i s’assembla a la roba *vintage de dona, és roba retro.

Què és *Kalypso?

És la primera i única botiga a Espanya on podràs comprar roba retro online.

Estàs avorrida a casa? ?Planeges la nova normalitat? Tal vegada et preguntes com vestir per a anar a aquesta entrevista de treball o a aquesta cita tan esperada. Estàs desitjant lluir moda d’estiu i en Kalypso.es treballem per a donar-te les respostes que necessites.

 

Glamur fet amb amor a Barcelona

CONFECCIÓ PRÒPIA

*by EVA *BAYRAK

Creació de Roba retro: com en els anys 50

  • Estil
  • Confort
  • Sostenible
  • Patró
Perquè es diu *Kalypso?

És per l’estil musical *calipso.

Aquest gènere és un ritme del Carib importat de Trinidad molt alegre i ballable que es va popularitzar a Nova York en els anys 50 i es caracteritza per l’ús de bidons reciclats com a instruments. Aquest detalls va molt amb la nostra filosofia, ens encanta reciclar estils, teixits i patrons per a donar-los nous usos.

wikipedia.org/wiki/calipso_

tambors calipso
La marca Eva *Bayrak
Es tracta de reproduccions de roba *vintage de dona d’aquesta època, adaptats a la vida d’avui.
M’apassionen les línies insinuants de les estrelles de Hollywood com *Jayne *Mansfield, Audrey *Hepburn, Marilyn *Monroe, Betty *Page… L’estètica d’aquestes dives és la millor expressió de sensualitat i glamur. Consum de manera compulsiva tot el relatiu a l’estètica de l’època daurada des de fa més d’una dècada. He dedicat milions d’hores a intentar comprar roba retro online. Sovint ha estat impossible trobar els meus objectes de desitjo i els he hagut de crear. Som molt poques per a aconseguir que *Zara o Mango es posi a produir el que ens agrada portar, per tant aquí estic jo per a intentar-ho. He començat per les peces bàsiques del *Vintage que són pràcticament impossibles de trobar en el mercat a un preu que sigui raonable.

Vull oferir les peces que no es troben a Espanya a les persones que comparteixen el meu amor pel *Vintage, especialment dels meravellosos anys 50 i 60.

comprar roba retro online dissenys propis
comprar roba retro online
Crec que l’acte de vestir-se ha de ser un plaer i ha de servir per a reforçar l’autoestima. Amb les meves peces vull ajudar-te a anar on vulguis, quan vulguis, i que sempre et sentis elegant, moderna, feliç i segura de tu mateixa . Perquè no és el mateix anar a treballar que a un festival o una cita. I encara que tinguem el dret de vestir com ens agrada, moltes vegades no podem, sobretot perquè no tenim les roba correcta.

Les dones hem de potenciar el nostre costat femení i gaudir d’aquesta experiència almenys una vegada en la vida. D’això va la meva marca, d’apoderar a la dona i de potenciar l’autoestima lluint el cos femení.

comprar roba retro online
 

 

 

 

 

 

Roba vintage de dona Estil anys 50, pin up al teu abast

Les meves produccions seran sempre edicions molt limitades. Creades amb teixits cardi de *polyester, bengalina, *popelin de viscosa, cotó i tots amb un percentatge de *elastane que substitueixen al *rayon i la viscosa originals i resulten molt més còmodes de portar i fàcils de cuidar.

Les creacions seran sempre artesanes i confeccionades amb amor respectant els estàndards de qualitat del *vintage.

Sempre trio petits tallers de la província perquè necessito tenir-los a prop i ser respectuosa amb el medi ambient des del moment zero. Plantejo el procés de producció i les compres de teixits localitzats a Barcelona, a la meva ciutat però amb una visió i creativitat globals. La meva proposta és una alternativa al ràpid moda.

Vull ser la teva botiga Slow Fashion online

La meva col·lecció primavera estiu 2020 s’inspira en Carmen Miranda

tCarmen Miranda a Pinterest

roba vintage de dona brusa estiu blava
La missió d’aquesta botiga és difondre l’estil dels anys 50, 60 en les seves múltiples facetes, perquè puguem gaudir-lo de gom a gom. En el blog, aprofundirem en l’estil femení pin-*up, la moda *rockabilly, el *bombshell i el que se’ns vagi ocorrent.

En *Kalypso podràs comprar roba retro online per a dona amb el valor afegit de l’exclusivitat perquè es produeixen quantitats molt limitades de cada model. Anirem repetint amb diferents colors i lleugeres variacions cada temporada perquè els patrons dels anys 50 i 60 no passen de moda. Tindrem vestits retro barats perquè el concepte *Slow *fashion permet contenir els preus; faldilles, pantalons, *tops, bruses, cossets, *bustiers i camises.

Els colors i models del catàleg sempre estan pensats per a combinar entre si i per a convertir-se en pilars del teu armari. Perquè un armari ben gestionat és un el teu millor aliat.

També trobaràs els accessoris adequats. Hem començat amb una línia de bosses reproducció de models japonesos dels anys 40 que considero molt versàtils i pràctics. Et convido a opinar sobre ells també.

 

<p>Una artista exòtica i trencadora que ens va llegar un missatge de color, vida i optimisme que ens ve molt bé en aquests temps. Et convido a opinar sobre ella.</p>
Espero de tot cor que t’hagi semblat d’interès la meva presentació i que comptis amb mi. Estic a la teva disposició per a ajudar-te amb els teus dubtes però, realment, sóc jo la que necessita la teva ajuda. M’agradaria comptar amb la teva col·laboració per a millorar la meva peces, la teva opinió sobre les talles, els colors i qualsevol altra cosa que a t et sembli important, em serà molt útil per a millorar el meu catàleg. A canvi de la teva opinió et proposo que acceptis ser la meva “col·laboradora-*probadora”: t’enviaré per mail el model abans de treure’l a la venda, perquè em diguis què et sembla, i si t’interessa te’l quedes a preu de cost, així guanyem les dues.

Si t’agrada el model, però prefereixes un altre color, podem parlar d’això. Que et sembla la meva idea? Aquí està la meva e mail perquè em comentis el que consideris: info@kalypso.es

Com que has arribat fins aquí, mereixes una recompensa. Et revelaré un *secretillo…

Com *Catwoman, tinc una doble vida que comença quan les llums s’apaguen a les ciutats i els fanals comencen a brillar, en aquest moment Eva *Bayrak es transforma i apareix una de les conegudes artistes de *Burlesque d’Espanya. Tal vegada em coneixes com *Evita *Mansfield. Aquí et deixo un enllaç per si et pica la curiositat. És molt possible que la sensualitat del meu personatge artístic es contagiï a la meva faceta d’artesana de la moda i es reflecteixi en les meves creacions. *facebook *EvitaMansfield

El meu CV

Acabats els estudis de Disseny de Moda i Patronatge, a l’escola de Felicitat *Duce de Barcelona l’any 2006, vaig començar a foguejar-me en el món de la moda des de les rebotiga del negoci: producció, control de qualitats, *merchandiser i finalment disseny. Dotze anys d’experiència que m’han portat del Maresme barceloní, terra de la indústria tèxtil des de sempre, fins al Marroc, Gran Bretanya, Turquia. En 2019 amb Byluma.es vaig poder posar en pràctica el procés de producció complet com a cap de producció. *linkedin Eva-*Bayrak

Agraïm els teus comentaris

.

11 + 7 =