Kalypso

Política de privacitat

TRACTAMENT DE DADES DE CLIENTS

Clàusula informativa:

Dades del responsable del tractament:

Identitat: Eva *Bayrak *Espinola – NIF: 46962717Y

Adreça postal: Conde Borrell 104, 08015 BARCELONA

Telèfon: 637636104 – Correu electrònic: ADMIN@KALYPSO.ES

“En Eva *Bayrak *Espinola tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Eva *Bayrak *espinola estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Eva *Bayrak *Espinola, comte Borrell 104, 08015 BARCELONA o en l’adreça de correu electrònic admin@kalypso.es, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i *fidelizar li menjo client.”

TRACTAMENT DE DADES DE POTENCIALS CLIENTS

Dades del responsable del tractament:

Identitat: Eva *Bayrak *Espinola – NIF: 46962717Y

Adreça postal: comte Borrell 104, 08015 BARCELONA

Telèfon: 637636104 – Correu electrònic: ADMIN@KALYPSO.ES

“En Eva *Bayrak *Espinola tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat o enviés la informació requerida. Les dades proporcionades es conservaran mentre no ens sol·liciti el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Eva *Bayrak *Espinola estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Eva *Bayrak *Espinola, comte Borrell 104, 08015 BARCELONA o en l’adreça de correu electrònic admin@kalypso.es, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, e-mail o telèfon) i convidar-li a esdeveniments organitzats per l’empresa.”

Recopilem informació teva durant el procés de pagament a la nostra botiga.