Kalypso

High Rockabilly festival

Coneixes els Festivals musicals retro?
Els anys 50 continuen despertant passió en els nostres dies. Han generat un moviment cultural que està tan viu com llavors. És un estil de vida amb majúscules que abasta, música, moda en el vestir i decoració.

En aquest post us parlaré d’un dels meus festivals musicals preferits d’aquest corrent cultural anys 50. Es tracta del High Rockabilly.

 

 

Aquest històric festival acull cada any a milers d’assistents procedents de molt diversos països. Tots tenen un mateix desig: gaudir de la música en viu amb un cartell sempre meravellós. Però és a més una oportunitat magnífica per a relacionar-se i lluir-se. I no em refereixo només en vestir, sinó als pentinats, calçats, accessoris i també cotxes de l’època.

 

Cada mes de Setembre, l’Hotel Solimar de Calafell es converteix en el pol central del High Rockabilly. Així ha estat des del naixement en 1999.

L’emplaçament en una preciosa platja de la Costa Daurada, la data, al final de l’estiu i volta de vacances fan que aquest esdeveniment es consideri un dels millors festivals musicals retro del gènere Rockabilly a nivell europeu i ocupi un lloc destacat en l’agenda de tots els amants del Rockabilly lifestyle any rere any.

Top banda halter

chicas vestidas estilo hollywood 

 

Enguany hem hagut de renunciar a molts plans per la pandèmia del *Covid.

De moment, aquesta cita es manté. Espero veure-us allí!

Us deixo els enllaços per a més informació

Bosses de má nacrades

Hotel apartament Solimar

High Rockabilly

Hi ha una productora musical molt activa al nostre país que sol ser present en tots aquests esdeveniments amb els seus grups. Es diu *Katryna. Et deixo el seu enllaç perquè puguis informar-te dels seus llançaments.

Kathrina shows

M’agradaria que confiessis en mi perquè sé del que parlo. No pels meus títols ni per la meva experiència en la indústria de la moda sinó perquè consumeixo de manera compulsiva tot el relatiu a l’estètica de les dives de Hollywood des dels 16 anys. Sovint ha estat impossible trobar els meus objectes de desitjo i els he hagut de crear. Em considero una experimentada artesana de la moda retro d’inspiració vintage.