Kalypso

Què és el consum responsable?

Les persones sabem avui que les nostres accions tenen una repercussió. De nosaltres depèn que el nostre consum sigui responsable i que tingui el menor impacte possible al medi ambient. És urgent contribuir a un entorn favorable per a tots els que habiten aquest planeta i per a les generacions futures

proceso creativo corte

procés creatiu tall i confecció artesà

procés creatiu tall i confecció

Que implica fer un consum responsable?
Entenem que fer un consum responsable, és una actitud a la vida.
El que significa qüestionar-se a l’hora de comprar què és prescindible i què no. I fer un ús eficient dels recursos disponibles. En definitiva, comprar el necessari i aprofitar el que es té de la millor manera possible. Que el que consumim sigui el més sostenible i solidari possible.

{%ALT_TEXT%}

Procés creatiu, prova de prototip 

Característiques del consum responsable

És un fet conscient, ja que és premeditat i anteposa la lliure elecció a la pressió de la publicitat i a les modes imposades.
És ètic, es basa en valors tals que responsabilitat i austeritat com a alternativa a l’malbaratament i a el consumisme.
És sostenible doncs reduir el consum innecessari pot millorar la qualitat de vida de la planeta, l’equilibri mediambiental i es generen menys residus.
És crític ja que es pregunta per les condicions socials i ecològiques en què ha estat elaborat un producte o produït un servei.
És socialment just ja que es basa en els principis de no discriminació i no explotació.

prototipo falda sirena

procés creatiu, prototip faldilla sirena

La nostra filosofia
Responsabilitat social. Nnuestro concepte de producte fuig de la moda efímera.

Volem satisfer a la clienta que compra amb consciència i sentit crític.

Hi ha res més sostenible que comprar roba que no passa de moda? Creiem que aquesta és la clau.

Una persona amb indiscutible autoritat en qüestions d’estil afirmar que La moda passa de moda però l’estil mai. Es tracta de Coco Chanel, és clar.

Per aquesta raó, les nostres peces estan pensades per fer-les servir moltes vegades. Per combinar-les amb una altra roba de la teva vestidor perquè tenen vocació de bàsic. És a dir, que vas a rentar moltes vegades.

Cites

“Els fonaments jurídics de l’consum responsable i la producció sostenible el trobem en els articles 191 i 193 de el Tractat de Funcionament de la Unió Europea.”

https://www.consumoresponde.es/

pinterest Eva Bayrak

patrons vintage

Val la pena prendre consciència de la importància que té el nostre consum per al medi ambient.

Unir-se al butlletí

M’agradaria que confiaràs en mi perquè sé del que parlo. No pels meus títols ni per mio experiència en la indústria de la moda sinó perquè consum de manera compulsiva tot el relatiu a l’estètica de les dives de hollywood des dels 16. Sovint ha estat impossible trobar els meus objectes de desig i els he hagut de crear. Em considero una experimentada artesana de la moda retro d’inspiració vintage. [/ Author_info] [/ author]